U bent hier: Informatie 2018 › Vereniging › Informatie over het lidmaatschap

Informatie over het lidmaatschap

Interesse in de activiteiten van Cerberus? Lid worden?

Wij bieden aan om eerst twee weken gratis mee te trainen. Zo kun je een beeld krijgen van de trainingen en de sfeer binnen de vereniging proeven. Daarna kun je besluiten of je wel of niet door wilt gaan. Cerberus organiseert door het jaar heen honderden trainingen en diverse clubevenementen. Zowel recreatieve als meer competitiegerichte deelnemers zijn welkom. Er is een intern clubcircuit, de Cerberus Challenge waarin je jezelf kunt testen of misschien wel voor een topklassering gaan!

Het lidmaatschap van Cerberus loopt van 1 januari tot en met 31 december en wordt, zonder opzegging, automatisch verlengd. Je kunt ook in de loop van het jaar lid worden. Het lidmaatschap voor triathlon kost in 2018  €28,50 per maand, junioren tot 18 jaar betalen €18,33. Het lidmaatschap voor duathlon bedraagt €14,25 per maand. Leden ontvangen vier keer per jaar ons informatieve clubblad 'Tribune'.

Opzegging van het lidmaatschap

Het lidmaatschap kan alleen vóór 1 december, bij de secretaris worden stopgezet. Dit kan schriftelijk op het secretariaatsadres van de vereniging of per mail aan . Indien het opzeggen plaats heeft na 1 december, ben je de volledige contributie en eventuele kosten voor de licentie over het volgende verenigingsjaar verschuldigd.

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je gewoon meer informatie over de vereniging dan kun je bellen: Marcel Top 024-3786264 of mailen naar  .

Wil je meer weten over waar en wanneer we trainen, klik dan hier. 

 


Ogenblik a.u.b. ...