Foto-album 2010 |  Uitslagen 2010 | 

 


Paul Embrechts en Riikka Vreeswijk-Kelja winnen de 7de Cerberus CrossDuathlon.

   

Het was tot kort voor de wedstrijd onzeker of het evenement door kon gaan. Gelukkig viel de dooi op tijd in waardoor het pittige parcours van de Cerberus Cross Duathlon op zondag 12 december het strijdtoneel vormde voor een groot aantal duathleten. Bij een temperatuur van ongeveer 7 graden en af en toe een waterig zonnetje streden individuele duathleten en duo’s om de podiumplaatsen. Dat het niet gemakkelijk was bleek uit de veel gehoorde verzuchting 'het is zwaar!'.

Paul Embrechts uit Tielen (België) kwam bij de lange uitvoering van de wedstrijd als eerste over de finish. Carlos Baltus uit Nijmegen en Cerberusatleet Hendrik Venema werden, net als in 2009, tweede en derde.

Bij de dames was Riikka Vreeswijk-Kelja uit Gorinchem de snelste gevolgd door Bianca Broers-Duursma uit Lemmer en Marianne Goijert-Hoogerbrugge uit Monster.

De overwinning bij de duo’s was voor het team Jos van Hees bestaande uit Michel Bekker en Gijs Derksen uit Millingen aan de Rijn. De teams JJ & TT en den Ouden-Bergsma, beiden uit Nijmegen, eindigde op de tweede en de derde plaats.

Er was ook een korte cross. De winnaar was daar de bekende 800 meterloper Bram Som uit Gaanderen gevolgd door Rob Kwaaitaal uit Nijmegen en Erwin van der Plancke uit Mouland (België). Liset Oudshoorn was op deze afstand de beste dame.

Uitslagen

 Klik hier voor alle uitslagen

 

Foto's 

Klik hier om de foto's te bekijken. 

Logo X-Athlon offroad tour

Sponsoren

CycleSports 

 

Zwitserloot Dak - Groesbeek 

Borg voor degelijk vakwerk! - Wamel

 

Het is tijd voor de Rabobank

 

 

Goed bekeken, de beste! Bouwen op een ervaren partner in aluminium. Groesbeek

     

 


Ogenblik a.u.b. ...