U bent hier: Home › Nieuws

Nieuws

Clubnieuws: Trion Run-bike-run op 10 maart
   (03-03-2018)

foto: NSTV TrionOnze collega's van TRION nodigen de leden van Cerberus uit om mee te doen met de run-bike-run op 10 maart bij de Bizonbaai.

Je kunt meedoen als individu of als duo. Je kun je op de dag zelf inschrijven bij de TRION-tent.

 

Programma:
- 11.00 start verzamelen bij Bizonbaai (tegenover Oortjeshekken)
- 11.40 briefing
- 12.00 start wedstrijd
- Prijsuitreiking na binnenkomst laatste deelnemer
- Borrel bij Oortjeshekken na de prijsuitreiking

Kosten:
- Gratis, maar wel vrijwillige bijdrage (zoek het spaarvarken)

Route:
- 1 ronde lopen om Bizonbaai (3km)
- Aanrijroute naar “Trionrondje” en vervolgens 3 rondes fietsen, waarna terug via de aanrijroute (21km)
- 1 ronde om Bizonbaai (3km)

Tik hier voor informatie en een kaartje met de route

 

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Uitslag Cerberus zwemkampioenschappen
   (18-02-2018)

Japke van Es: zwemkampioen bij de vrouwen!Japke van Es en Lars Verlaan zijn de nieuwe zwemkampioenen van Cerberus! In het Erica Terpstrabad streden 23 gegadigden om de prestigieuze titel: zwemkampioen van Cerberus 2018. Bij de vrouwen won Japke (niet voor de eerste keer) zowel de 100 als de 500 meter. Japke, herstellende van een schouderblessure, stak met kop en schouders boven de concurrentie uit. Ingrid den Boer kreeg loon naar training en werd net voor Sylvia van Breda tweede. Sylvia gaat volgende week voor de marathon in Sevilla en moest het even met wat minder zwemkilometers doen. Desalniettemin het brons voor haar. 

Bij de mannen was het een spannende aangelegenheid. Lars Verlaan was ondanks een missie in het buitenland, het meest constant met twee tweede plaatsen en daarmee de laagste rankingsscore. Wesley Mols (winnaar 500 meter; maar met een mindere 100) werd achter Lars tweede en Eric Hengeveld (winnaar 100 meter) werd derde. 

Lars Verlaan: zwemkampioen 2018De prijs voor de meeste progressie ging naar Jurgen van Duren. Hij legde de 100 meter vier seconden sneller af dan vorig jaar, maar op zijn 500 meter won hij bijna een minuut. Dat noemen we nog eens winst boeken! 

De winnaars werden beloond met een Tony's Chocolonely en een zwembrilletje ter beschikking gesteld door Snellerzwemmen.nl (Rob Kwaaitaal). 

Tik hier voor de uitslag

 

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Nieuwe editie van de Tribune!
   (31-01-2018)

Er ligt weer een verse editie van ons vermaarde clubblad 'Tribune' met tal van lezenswaardige bijdragen van onze clubleden. Net de rubrieken 'De Veer' en - nieuw 'Snelle Stellen'. Over bewegen en bezinnen in het bos, wedstrijdverslagen van Molenhoeks Makkie, Devil's Trail, mountainbikeroutes en een factsheet voeding bij blessures. En nog veel meer.. 

Een papieren versie is bij de redactie beschikbaar (Robert). Tik hier voor de digitale versie.

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Rob Kwaaitaal en Meggy Keereweer de snelsten op de 13e Bergloop
   (29-01-2018)

De bergloop was dit jaar een echte trail. Door de storm van een dikke week geleden lag het parcours nog bezaaid met takken. Vooral het diep uitgesleten dal waar doorheen moest worden gelopen bevatte tal van obstakels.

Bij de mannen kwam Rob Kwaaitaai als snelste over dit hindernisparcours. Hij bleef zijn zoon Roel, die tweede werd dik 20 seconden voor. Jochem Tolsma werd derde. Bij de vrouwen was het Meggy Keereweer die als eerste over de finish kwam. Zij had een aardige voorsprong opgebouwd op Willeke Trompers (2e) en Ingrid Scheepers.

Tik hier voor de volledige uitslag (PDF)

Tik hier voor de foto's (inloggen!)

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Jubileumjaar gestart met nieuwjaarsbrunch
   (07-01-2018)

Zwembad De Lubert in Groesbeek was dit jaar weer de gastgever (dank!) voor de Nieuwjaarsbrunch. Na het zwemmen voor de hele familie in het grote bad of in één van de kleine baden stond er weer een grandioos buffet klaar. Vele handen waren ijverig geweest om dit voor elkaar te krijgen. Lekkere wraps, pannenkoekjes, knakworstjes en danoontjes voor de kleintjes (en voor Jip), salade, brood. De tafels stonden er vol mee.

In 2018 bestaat Cerberus 30 jaar. Voorzitter Alexander blikte terug op een succesvol 2017, met weer grandioze prestaties van de leden. Individueel of in teamverband. En natuurlijk de promotie van de vrouwen in de teamcompetitie en een mooie Crossduathlon, waar veel leden als vrijwilliger of vanuit de organisatie bij betrokken waren.

Benno: vrijwilliger van het jaar!Benno werd door Alexander als 'vrijwilliger van het jaar' naar voren gehaald. Al heel erg veel jaren leert hij triatleten goed zwemmen en is hij betrokken bij diverse evenementen. Altijd een stimulator. In 2018 gaan we over naar een nieuwe geïntegreerde website. Samen met het bestuur gaat de huidige webmaster Jan Alers hier vorm aan geven. Ook de Challenge krijgt een nieuwe opzet in 2018: met alleen interne wedstrijden en een puntentelling die lijkt op die van de teamcompetities.De Bergloop is het eerste evenement dat meetelt...

Het jubileumjaar krijgt volop aandacht. Er zijn al diverse initiatieven. Wie nog ideeën heeft kan ze kwijt bij het bestuur.

En tenslotte werden de Challenge-kampioenen en de winnaars van de 2e en 3e prijs geëerd met een mooie beker uit handen van Alexander en assistente Sterre. Bij de vrouwen kreeg Loes van den Boom de wisselbeker; bij de mannen kwam die eer Peter-Jan Mol toe. En natuurlijk was er tijdens de brunch weer alle gelegenheid om de sportieve plannen voor dit jaar uit te wisselen en ideeën daarvoor op te doen. Op naar een gezond en sportief 2018!

 

Kijk hier voor een mooie fotorapportage van de brunch (inlog nodig)

Loes van den Boom: Challengekampioen!   Peter-Jan Mol: Challengewinnaar bij de heren

 

(Terug naar boven)


Ogenblik a.u.b. ...