U bent hier: Home › Nieuws

Nieuws

Clubnieuws: Weekend Wrap Up Week 19 Jasper Wattjes volbrengt monsterlijke vierdaagse LCMT triathlon in België/Luxemburg, drie keer top tien in Enschede en Bilzen 111 (België)
   (14-05-2018)

Monstertriathlon in de Ardennen

Jasper Wattjes deed dit weekend mee aan de LCMT triathlon rondom Houffalize. Tijdens de eerste editie vorig jaar waren slechts vier van de vijftien deelnemers gefinisht. De editie 2018 is dus nog zwaarder. Slechts negen van de dertig deelnemers halen de eindstreep. "Kijk links van u, kijk rechts van u, beiden zullen niet finishen en doet één van twee het toch dan val je zelf uit."

Jasper, hier tijdens de Inferno in Zwitserland in 2014Om verschillende redenen is het menu vaak gewijzigd maar op de rekening staat:

Dag 1
Fietsen: 189 km, 3.294 hm.
Trailrun: 15,3 km, 390 hm.

Dag 2
Zwemmen (zwembad): 500 m.
Fietsen: 163 km, 2.604 hm.
Trailrun: 15,3 km, 390 hm.

Dag 3
Fietsen (buiten competitie): 16 km, 241 hm.
Zwemmen (stuwmeer): 1 km.
Fietsen: 141, 2776 hm.
Trailrun: 15,3 km, 390 hm.

Dag 4
Zwemmen (zwembad): 500 m.
Mountainbiken: 39 km, 1.032 hm.
Trailrun: 18,1 km, 485 km.

Jasper: "Wat een ontzettend leuk en zwaar evenement. Prachtige parcoursen. Perfect georganiseerd. Dertig deelnemers van allerlei niveau. Een goede onderlinge sfeer maar niet zonder stevige competitie. Voor de één de belangrijkste wedstrijd van het jaar voor de ander een test of training voor dingen die nog gaan komen. Kortom het is net de oefentriathlon. Twintig baantjes in het zwembad."

UT-triathlon Enschede

Finish van Sylvia in EschedeIn Enschede staan vier Cerberusatleten aan de start bij de sprintafstand van de UT-triathlon. Drie van hen bemachtigen een plekje in de top tien: Roel Kwaaitaal (4de), Wout Hendriks (9de) en Sylvia van Breda (4de). Rob Kwaaitaal voltooit het kwartet, maar houdt het volgens plan bij het zwem- en fietsonderdeel. Met twee keer een 3de tijd een zeer verdienstelijke deelname.
Sylvia: “Het was prachtig weer en het ging wel lekker (ik ben klaar voor het seizoen!). Bijna anderhalve minuut sneller dan vorig jaar. Joepie!"

 

 

 

De 111 van Bilzen

Robert en Indra in BilzenRobert de Vries en Indra Bimmel deden het Belgisch-Limburgse Bilzen aan, waar het afwijkende concept van 1 km zwemmen, 100 km fietsen en 10 kilometer lopen, garant staat voor snelle fietstijden. Specialisten op het fietsonderdeel, nemen er de andere onderdelen vaak voor lief. Robert die tien minuten na de vrouwen te water mag, wint de interne battle of the sexes met iets meer dan zes minuten: 4:13:38 (Robert) en 4:29:52 (Indra).
Robert: "Sardientjes in een bak water. Bruggetje hier, bruggetje daar. En een heeeeeeel lang kanaal. Alles een vlak parkoers. Op hartslag en tempo. Lopen is altijd fijn na 100 km fietsen

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Weekend Wrap Up Week 18: zilveren Wesley Mols op NK duathlon Hoogerheide! Tevens het Open Spaans kampioenschap voor militairen, de eerste kwart in Breukelen en een halve triathlon in de Franse Médoc.
   (07-05-2018)

Open Spaans

We beginnen voor de verandering eerder deze week in Spanje. Beroepsmilitair Lars Verlaan is er met de nationale selectie voor militairen uitgenodigd om deel te nemen aan het open Spaans Kampioenschap triathlon voor de strijdkrachten. De wedstrijd vindt plaats iets ten zuiden van Murcia. Lars eindigt als beste Nederlander op de 30ste plek.
Lars: "Het was een 3-landenwedstrijd, waar we aan mee deden. Het was het Spaanse nationaal kampioenschap voor defensie, waar onze wedstrijd in zat. Het was een stayerwedstrijd over de olympische afstand: zwemmen in zee, dan fietsen over zes ronden en lopen was een heen weer parkoers van 2,5 km. Dat mochten we vier keer doen. Zwemmen was prima. Ik miste wel net de aansluiting met de kopgroep. Lopen ging goed, miste wel wat in de laatste kilometer. Ben 30ste overall, en eerste Nederlander geworden."

Kwarttriathlon Breukelen

Gert-Jan Pingen in actieIn Breukelen neemt Gert-Jan Pingen deel aan de eerste kwart van het seizoen. Hij doet dat met een PR zeer verdienstelijk. Trainen heeft zin, zo luidt zijn conclusie.
Gert-Jan: "Leuke, kleinschalige wedstrijd, kwarttriathlon met zwemmen in een binnenbad. Daar zag ik wel tegenop, zo veel heen en weer. Daarna één ronde fietsen langs het kanaal en tot slot één keer heen en weer lopen ook langs het kanaal. De voorbereiding was matig. Vrijdagavond nog mijn tacxwiel om moeten bouwen tot wedstrijdwiel. Maar de trainingsuren beginnen toch zijn vruchten af te werpen: PR voor mij op de kwart met 2:08:35."

 

Run-bike-run Hoogerheide

Wesley Mols: 2e op het NK sprintduathlonDe Run-Bike-Run Hoogerheide was zondag gastheer voor het NK Sprintduathlon. Roel Kwaaitaal en Wesley Mols startten in de NK-serie in de open serie deed Arthur van den Aarssen mee. Op zoek naar een quote feliciteert de Wrap Up-redactie Arthur.
Arthur: “Gefeliciteerd met een verrekte kuit? Schoot er weer in halverwege de 2e run, erfenisje van een potje voetballen met Lian en de kinderen eerder deze (schoolvakantie)week
“Verder is de R-B-R van Hoogerheide een aanrader: prima georganiseerd, mooi weer en een pittig loopparcours (met een flinke trap), lekker technisch (door alle bochten) en pittig (door 2 viaducten) fietsparcours. Lag tot ver in de 2e run op schema voor een tijd rond 1:10 uur tot het weer in die kuit sprong Daarna wandelend en joggend naar de finish (in 1:15).”
Zilver op het NK, weer een prachtige prestatie van Wesley.
Wesley: “Echt wel super mooi om een medaille te pakken op een NK. Helaas zat er geen goud in, daarvoor was ik niet goed genoeg op dit fietsparcours.”
De uitslag is dus geen gevolg van het cijfer op je pak. Gefeliciteerd Wesley.

Halve triathlon in het Franse Lacanau

Ook was er een deelname in Frankrijk. Michelle Boshoven volbracht naar tevredenheid de halve triathlon van Lacanau (1,9 km zwemmen – 87 km fietsen en 21 km lopen), dat gelegen is aan de kust in de Médoc:

Michelle: het is geen quote van mij, maar van mijn trainer: “Niets is moeilijker dan een fit lichaam onder controle houden en racen op een behouden plan”. Michelle: “Missie volbracht. Zwemmen is niet mijn sterkste punt en dan ook nog een landstart. Met 700 triathleten het water in. Fietsen de eerste 16 km geaccidenteerd parkoers. Je fietste over een kustweg door het bos. Daaarna vlak, wind tegen…dus lekker tempo draaien. Het loopparkoers was lastig, mul zand, gras-/bospaden en gefinisht binnen 6 uur en 30 minuten. Geweldige sfeer en ambiance.”

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Uitslag, foto's en filmpje 30e Cerberus oefentriathlon
   (29-04-2018)

Dagmar Schouteten en Angelique Beckers maakten hun debuut

We zijn ook dit jaar te gast bij zwembad de Lubert in Groesbeek. Daar waar het 30 jaar geleden allemaal begon! Het nog volop in verbouwing zijnde bad, krijgt een nieuwe look, maar het parc fermé en het parkoers zijn gehandhaafd. Dus gaan de spades in de grond om fietsen tegen te plaatsen, stellen we fietsenrekjes op, plaatsen we schoenen en helmen in de wisselzone en checkt iedereen alles nog een paar keer. Voor de één is het zijn debuut in de triathlon, voor de ander een (oefen)wedstrijd in een jarenlange reeks.
Om 8.35 is het tijd voor de briefing van Benno. Alles wordt nog even langsgelopen: niet stayeren, de ronde door het parc fermé, de route vanuit het bad naar buiten en het verplicht nemen van het fietspad. Buienradar voorspelt een nat pak.
Dan is het tijd voor het startschot van Sterre van den Aarssen. In twee series worden de 30 deelnemers weggeschoten. Eerst de dames, introducees en Trion leden en dan de snellere mannen twintig minuten later. Al snel komen de eerste dames achter elkaar uit het water. Els Van de Eede klimt twee seconden voor Sylvia van Breda op de kant, gevolgd door Trion lid Eline Kuenen. Zij beginnen als eerste aan het fietsen. Bij de mannen is Lars Verlaan een kwart minuut rapper dan Wesley Mols, gevolgd door voorzitter Alexander Vandevelde. Op de fiets loopt Meggy Keereweer gestaag in op Els en ook Sylvia doet goede zaken. Onderwijl rijdt Lars Verlaan een sterk fietsonderdeel, in exact dezelfde tijd als Jasper Wattjes. Hij meldt zich ook in het strijdgewoel, dat dan aan de snelle lopers is. Wesley Mols is op dat onderdeel opnieuw een klasse apart. Hij weet Lars nog op tijd te achterhalen. Peter-Jan Mol lukt dat niet en finisht na Wesley en Lars op de derde plaats. Bij de dames is het spannender. Sylvia van Breda moet flink aan de bak om Meggy Keereweer van zich af te houden. Ze houdt per saldo 25 seconden over. Els van de Eede eist op haar beurt de derde plek voor zich op.

De oefentriathlon staat garant voor een sfeervolle seizoensopening, waar een ieder kan kijken waar hij staat. Ook dit jaar weer perfect georganiseerd door een 15-tal vrijwilligers, die onder leiding van van Benno Wildenbeest alles in goede banen leiden.
Wesley Mols: “Het is altijd gezellig om mee te doen met de oefentriathlon. Ik vind het elk jaar weer heel nuttig om erachter te komen wat nog verbeterd moet worden en niets is zo confronterend als een wedstrijd met maten.”
Peter Tenbult: “Het was fantastisch geregeld door Benno en consorten, hoewel het natje onderweg achterwege gelaten had mogen worden????. Mijn doel was sneller zijn dan op de oefentriathlon van 2016 (die van 2017 heb ik helaas niet mee kunnen doen) en dit is mij aardig gelukt. Bijna zes minuten sneller! Ondanks dat het weer slecht zou worden, toch bijna alles droog kunnen fietsen. Dat was erg fijn. Fietsen is voor mij niet weggelegd, maar toch hier de meeste tijd kunnen pakken ten opzichte van 2016. Al met al lekker en gecontroleerd gezwommen (nog bedankt John!). Laat dat triathlonseizoen maar komen, ik ben er klaar voor”.
Meggy Keereweer: “Goed om te zien waar je staat op dit moment, het geeft vertrouwen voor het aankomende seizoen. Wederom goed georganiseerd met dank aan de vrijwilligers. TRIathlon? Die wissels blijven toch lastig”.
Dagmar Schouteten: “Ik vond het heel leuk, mijn eerste triathlon. De overgangen waren pittig en ik ging bij het lopen helemaal dood. Maar ik ben blij en trots dat ik het heb gehaald.”
Angelique Beckers: “Het was supergaaf dit samen gedaan te hebben, nu al zin in de volgende!”

 

Dank aan Benno en de vele vrijwilligers die zorgen voor parcours, catering en tijdsregistratie!

Tik hier voor de uitslag in PDF  of ga naar het uitslagenarchief.

Je kunt nagenieten met de fotorapportage (tik hier).

Het gave filmpje is gemaakt door Roelof Lovink.

» Reageer (Reacties: 0)

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Tussenstand Cerberus Challenge
   (28-04-2018)

Zondag 29 april staat de oefentriathlon weer op het programma. Hier zijn weer punten te vergaren voor de Cerberus Challenge.

Bij de vrouwen is Loes van den Boom de duidelijke koploper in het tussenklassement. Meggy Keereweer en Ingrid Scheepers zijn hier de runners-up. Bij de mannen zit het dicht op elkaar. Rob Kwaaitaal leidt, maar Jochem Tolsma en Peter-Jan Mol (na zijn winst bij de duathlon) zijn gedeeltelijk tweede. Rob en Jochem staan niet op de startlijst van de oefentriathlon. Kansen voor Peter-Jan om de koppositie te pakken. We zien het zondag...

Tik hier voor de tussenstand in de Challenge

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Weekend Wrap Up Week 16: NK Crossduathlon en Team Triathlon Arnhem
   (23-04-2018)

Eind april, het weekend dat het zomer werd -zwemmen in de Siep- en waar voor ieder die haar heeft mogen kennen het missen van Bregje tastbaar en deelbaar is bij de toertocht Enjoy the Ride.

NK-Crossduathlon

Op zaterdag werd oud lid Hendrik Venema, zesde in zijn leeftijdscategorie en zevende overall bij het NK-Crossduathlon bij de Pyramide Duathlon in Austerlitz. Hij baalde. “Vermoeide poten.”

Team Triathlon Arnhem

De Team Triathlon in Arnhem is inmiddels traditie. Dit jaar geen super Sunday als aftrap voor alle divisies maar wel het strijdtoneel voor de 2e- 3e en 4eDivisie Zuid.

Het 2eDivisieteam klaar voor de start in een zonnig ArnhemHet tweede vrouwenteam komt uit in de Schuiteman 2eDivisie Zuid. Ingrid den Boer, Henriëtte Joanknecht, Saskia de Vries en Floor Klaver bereiken de 22ste plek en laten daarmee drie team achter zich. Het verslag van Henriette: “Prachtige dag om het seizoen mee te beginnen. Zwemmen in het buitenbad. Daarna fietsen over de heuvels van Arnhem en overwegend gelopen in de schaduw van het bos. Leuk team! Topdag.”

Bij de mannen haalde Cerberus 3 met Pieter van der Meer, Tom Hopman, Eelco Bronsema en Pascal Beckers de 14de plek bij 23 deelnemende teams van de 3eDivisie Zuid.

In de 4eDivisie Zuid waren Arthur van den Aarssen, Gert-Jan Pingen, Twan Brinkhof en Jose Marques sneller dan Cerberus 3. Zij haasten zich naar de tiende plek van de 28 teams daarbij gehinderd door een instortende finishboog. Echt wel k*t volgens Arthur. Die deze wedstrijd, die zo niet zijn ding is, wel heel leuk vindt.

Jose: "Bij Cerberus 4 moet je met z'n vieren samen bij het einde zijn! Dankbaar voor het harde werk van Gert-Jan en Twan hebben we ons eerst podium gehaald. Wij waren derde op het speciale klassement gebaseerd op de tijd van het complete team".

Alexander Vandevelde, Rob Woestenenk, Jochem Tolsma en Peter-Jan Mol deden mee aan de recreantenserie. De leden van ons 1e divisieteam leverden een goede test af. Peter-Jan: "De zwemstart was onrustig doordat er nog een theekransje in onze baan plaatsvond van vier dames. Daardoor duurde het een tijdje voordat we een goed ritme hadden. Helaas lag het tempo beduidend lager dan bij de training onlangs. Op de fiets hebben we de gashendel flink open getrokken. Met een vierde fietstijd in een toch aardig sterk veld kijken we daar tevreden op terug. Wel kostte dit Alexander de kop, na ruim 1 ronde moest hij afhaken. Lopend had Jochem, die erg hard gefietst had, het zwaar en moesten we al duwend het tempo wat drukken. Met een tijd van 58.27 zijn we als 9e van de 34 teams geëindigd. Met prima wissels tussendoor en een heerlijke zon kijken we daarmee alle vier tevreden terug!"

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Nieuwe editie van de Tribune!
   (18-04-2018)

Er ligt weer een nieuwe editie van ons clubblad 'Tribune' met tal van inspirerende verhalen en fantastische foto’s van verschillende evenementen waar onze clubgenoten aan deelnamen. Tevens vind je in deze editie weer de factsheets, en verhalen van het clubweekend in Xhoffraix, een heerlijk recept en handige kalenderoverzichten.

Een papieren versie is bij de redactie beschikbaar. Tik hier voor de digitale versie.

Vorige edities kun je hier ook digitaal bekijken.

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Weekend Wrap Up week 14: Geel, Triathloon en de clubduathlon in Middelaar
   (08-04-2018)

Op zaterdag winst in Geel voor Wesley Mols en twee keer brons (Sylvia van Breda en Jasper Wattjes) in de  kanotriathlon in Loon. Zondag is het tijd voor onze eigen duathlon in Middelaar. Peter Jan Mol en Loes van den Boom verdedigen dit jaar de Challenge beker. Beiden winnen!

Run-bike-run Geel

Wesley Mols op de hoogste trede van het podium in GeelWesley Mols maakt een week na de RBR in Oldenzaal een stap richting het hoogste podium. In het Belgische Geel (2,5 km lopen – 25 km fietsen – 5 km lopen) staat hij, in traditiegetrouw een ijzersterk bezette wedstrijd, opnieuw aan de start met het Run2Day team (2de wedstrijd in de RBR series). Waar hij vorige week nog meldde dat het fietsen beter moet, weet hij nu na een solide eerste looponderdeel de schade op de fiets te beperken om vervolgens met opnieuw een snelste tweede run de winst in de wedstrijd naar zich toe te trekken.
Wesley: "Was een mooie overwinning in een sterk veld. Dat belooft wat voor het NK over vier weken."

Triathloon

In het zonovergoten Loon in Drenthe wordt er in plaats van gezwommen gekanood (5 km lopen – 20,5 km ATB-en tot slot  – 2,5 km kanoën). Daar kan Jasper Wattjes als voormalig wildwaterkanoër en instructeur natuurlijk niet wegblijven. Al jaren doet hij een gooi naar het podium en vandaag is het raak! 3de H50. Sylvia van Breda staat bij de dames senioren aan de start en blijkt ook in deze discipline over talent en rappe benen en armen te beschikken. Opnieuw een podiumplek voor haar. Ook zij 3de!  Naast deze podiumplekken was er ook nog een deelname van Arthur van den Aarssen
Onze deelnemers aan de TriathloonJasper: "Helemaal scheel gelopen. Na drie kilometer stond mijn linkeroog in mijn rechteroogkast en mijn rechteroog in de linker. 22 minuten over 4,8 km voor mij een prima resultaat maar net als bij mijn andere deelnames ligt meer dan de helft van het veld voor me. De inhaalrace kan beginnen, een handvol in T1, tientallen op het ATB-parcours, weer een paar in T2, de laatste peddel ik voorbij. Na vijf jaar eindelijk een podiumplek."
Sylvia: "Voor het eerst meegedaan aan een andere vorm van triathlon tijdens de Triathloon. Ondanks overstekende schapen en kopje onder gaan met kanoën heb ik genoten en ben ik tevreden met het resultaat: 3de bij de senioren dames." 
Arthur: "In de wisselzone naast Rob Barel nog wat tips uitgewisseld. Daarna heb ik hem alleen nog weer na de finish gezien. Lekker gelopen en het was zelfs warm in de zon; Sylvia nog net bijgehaald maar met fietsen was ze zo weg. Lekker doorgestampt op de ATB met het venijn in de staart in glibberige, zuigende klei langs het water. Kanoën ging heerlijk. Echt een HELE leuke wedstrijd!"

Cerberus duathlon

Op deze mooie zondag is het genieten tijdens onze eigen duathlon in Middelaar (2,2 km lopen – 21,6 km fietsen – 4,4 km lopen). Een beperkt deelnemersveld, maar na afloop overal tevreden gezichten. Bij de mannen won Peter-Jan Mol. Jochem Tolsma werd tweede en Twan Brinkhof pakte de derde plek. Bij de vrouwen won Loes van den Boom voor Lenneke Theunissen en Floor Klaver.
Peter-Jan Mol bereikt als eerste de finish van de clubduathlonPeter-Jan Mol: "Gisteren onbedoeld veel energie verspild door bij rustige duurrit nog een uur tegen de wind te moeten buffelen omdat ik anders te laat zou komen als grensrechter bij de voetbalwedstrijd van mijn dochter. …Toch ging het prima vandaag. Had gehoopt bij lopen op grotere voorsprong op concurrent Jochem Tolsma, maar het bleef bij 15 seconden. Na dikke halve ronde fietsen kwam hij voorbij gestoven en feliciteerde ik hem al met de eindoverwinning. Maar het tempoverschil viel mee en ik kon bijblijven, al heeft hij 75% van het fietsen voor mij gereden en had ik dus een fijn richtpunt. Nog één poging over en weer gedaan om elkaar te lossen, maar uiteindelijk reden we samen de wisselzone in. De afsluitende run kon ik vervolgens in mijn voordeel beslissen."

Bekijk hier de uitslag van de Clubduathlon. Met dank aan Benno Wildenbeest en Rob Geurts voor de organisatie!

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Maart Wrap Up: Winst voor Roel Kwaaitaal in Zwemloop Utrecht, het duathloncircuit gaat van start in Oldenzaal en nog zo wat deelnames
   (04-04-2018)

Maart, de maand waarin de lente begint en de eerste Cerberusatleten aan de start van hun eerste wedstrijden staan.
Timo Lange, lid sinds oktober 2017 maakt tijdens de Trion Duathlon als enige van de Cerberusleden zijn opwachting bij de Bisonbaai. Ondanks harde wind en een modderig loopparkoers, weet hij zijn eerste wedstrijd (3 km lopen – 21 km fietsen – 3 km lopen) in 1 uur 15 minuten te finishen. Timo: "Lange Junior doet mee aan een Korte Trion Duathlon: Ik kan nog traplopen!”

Een week later treden Robert de Vries en Hans van Donschot (ook recent lid geworden) aan bij de Grand Raid de Nisramont in de Belgische Ardennen. 4 km kayakken, 22 km ATB-en, 8 km trailrun, 11 km ATB-en en een afsluitende 4 km ATB/run (wissel) weten ze in duo te beslechten.

Zaterdag 31 maart openen de RBR series in Oldenzaal. Wesley Mols, uitkomend voor ons eredivisieteam, start twee weken na zijn overwinning op de halve marathon van de Stevensloop, voor het Team Run2Day, waarvoor ook ex-Cerberuslid Hendrik Venema uitkomt. Het team eindigt als vijfde.
Wesley: "Mijn eerste multisport van 2018 voelt nog wat onwennig. Er is nog veel werk aan de winkel voor de wissel en het wielrennen. Wel de snelste (gedeeld) 2de run."

Roel Kwaaitaal in actie tijdens de zwemloop UtrechtEn dan opent op 1 april Roel Kwaaitaal het seizoen met winst in de zwemloop van Utrecht. Na de 500 meter zwemmen zaten er nog enkele mannen vlak voor hem, maar op het looponderdeel over 5 km was hij ongenaakbaar. Zijn verslag:
"Ik was voor het zwemmen helaas net ingedeeld in de één na snelste baan, dus moest alles op kop zwemmen, maar probeerde zoveel mogelijk de mensen in de snelste baan bij te houden. Dat lukte wel aardig en ik kwam als 6de uit het water. De wissel ging prima en bij het lopen begon ik gelijk mensen in te halen. Na ongeveer 1 kilometer lopen had ik iedereen voor me ingehaald en lag ik op kop. Daarna had ik de voorsprong nog wat verder uitgebouwd en kwam met bijna 1 minuut voor de nummer 2 over de finish."

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Trion Run-bike-run op 10 maart
   (03-03-2018)

foto: NSTV TrionOnze collega's van TRION nodigen de leden van Cerberus uit om mee te doen met de run-bike-run op 10 maart bij de Bizonbaai.

Je kunt meedoen als individu of als duo. Je kun je op de dag zelf inschrijven bij de TRION-tent.

 

Programma:
- 11.00 start verzamelen bij Bizonbaai (tegenover Oortjeshekken)
- 11.40 briefing
- 12.00 start wedstrijd
- Prijsuitreiking na binnenkomst laatste deelnemer
- Borrel bij Oortjeshekken na de prijsuitreiking

Kosten:
- Gratis, maar wel vrijwillige bijdrage (zoek het spaarvarken)

Route:
- 1 ronde lopen om Bizonbaai (3km)
- Aanrijroute naar “Trionrondje” en vervolgens 3 rondes fietsen, waarna terug via de aanrijroute (21km)
- 1 ronde om Bizonbaai (3km)

Tik hier voor informatie en een kaartje met de route

 

(Terug naar boven)


Ogenblik a.u.b. ...